Tervetuloa Anuga FoodTeciin Kölniin!

Kannattaa tulla tutustumaan valmistajaan, joka on tehnyt Suomen markkinoille räätälöidyn, markkinoiden hygieenisimmän kutterin. Metalbud Nowicki esittelee osastollaan uusimmat konemallinsa ja ratkaisut elintarviketeolisuudelle, mm. W-200 B jäälihamyllyn, HL kutterit KN-90 ja KN-330, T-600 S mureuttajan, konttipesurin ja paljon muuta. Nowickin Scada järjestelmällä linkität tehtaan koneet ja tuotannonvalvonnan, saumattomasti.
N&N Nadratowski ja Vakona ovat Euroopan kovimpia sekoittajamerkkejä, tule tapaamaan halliin 6.1 valmistajia, joihin muun muassa Heinz, Kelloggs, Kerry ja Kraft luottavat.

Kuin kotona tehtyä paistojälkeä saa Hojan valurautaisilla paistolinjastoilla. Tule kuulemaan, miten säästät 50 – 100 000 euroa vuodessa teflonlinjoihin verrattuna. Maailman parhaat paistot tehdään Hojalla – myös Suomessa. Tutustu referensseihin ja selvitä, mitkä ovat 33 hyvää syytä ostaa Hojan valurautainen paistolinjasto.

Pakkauspuolella messuilla Fuji (EE) ja Hayssen, joilta kokonaisratkaisut linjaston alusta loppuun. Lutetia on ensimmäistä kertaa messuilla uuden emoyhtiönsä Provisurin nimissä. Ja teollisuuden nostoihin selänsäästäjän kehittäneen Backsaverin omistaja kertoo osastolla, miksi ergonomiaan kannattaa satsata.

Lupaamme myös ensimmäiselle kahdelle messuilla kaupan lukkoon lyövälle yritykselle lisäbonuksen, josta ei voi kieltäytyä.

Nähdään messuilla!
Sari Somersalmi