Sekoittimet lähes tuotteelle kuin tuotteelle. Soveltuvat kymmenien saatavilla olevien lapajärjestelmien kanssa miltei minkä tahansa tuotteen sekoitukseen. Saatte täsmäratkaisun niin salaateille, kastikkeille kuin maustesekoituksille, niin pien- kuin suurtuotantoon.

Yksilölliset padat. Räätälöidyt teolliset pataratkaisut parhaaseen lopputulokseen ja tuotantoprosessiin. M. Serra suunnittelee ja valmistaa ammattitaidolla.

Klipsit ja klipsikoneet. Lorenzo Barroso valmistaa korkealaatuisia klipsejä kaikkiin markkinoilla oleviin klipsikoneisiin sekä automaatti- ja käsiklipsikoneita.

Hojan valurautaiset, täysautomaattiset paistolinjat sekä kypsytystunnelit. Ainutlaatuinen ratkaisu teolliseen paistamiseen.

RST-tuotteet elintarviketeollisuudelle edullisesti. Meiltä saatte kaikki elintarviketeollisuudessa käytettävät RST-tuotteet, mm. rullakot, altaat, mollavaunut, leikkuupöydät, vaunut, kaapit –markkinoiden edullisimpaan hintaan.

Parempaa laatua ja hävikin minimointia. Patentoitu sekoitinjärjestelmä takaa nopean, tasaisen ja erittäin hellävaraisen sekoituksen. Yksi maailman tunnetuimmista ja johtavista lapasekoitinvalmistajista.

Standardi- ja räätälöidyt pesulinjat, kutterit, neularuiskut, myllyt ja muut elintarviketeollisuuden koneet ja laitteet. Nowicki panostaa voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen. Takaamme hinnan, laadun ja after sales -palvelun.

Pienentäkää hävikkiä maailman edistyksellisimmillä ratkaisuilla. Lutetia on tunnettu maailman edistyksellisimmistä sulatusjärjestelmistä, mm. rumpu- ja kaappisulatuksissa. Meiltä saatte mm. Lutetian savustus-, keitto- ja sulatuskaapit, maseerausrummut ja neularuiskut.

Parempaa ergonomiaa. Helposti ja kevyesti liikuteltavat, elintarvikekäyttöön hyväksytyt akkukäyttöiset nosturit ja kippaajat järeäänkin teolliseen käyttöön. Saatavilla lähes kaikille yleisimmille astioille kuten konteille, mollavaunuille, tynnyreille, octabineille…

Nestemäisten tuotteiden pakkaamiseen. Kokonaiset linjaratkaisut tai linjaston osat nestemäisten tuotteiden pakkaamiseen. Fillpack takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen ja juuri halutunlaisen prosessin.

Ekstruusiomylly joka tekee kolmen työt. Madon ekstruusiomyllyllä teette kolme prosessia yhdellä koneella: kutterointi, sekoitus ja homogenisointi. Myös kutterit, vannesahat, myllyt ja annostelujärjestelmät.

Parhaat jäähdytyskaapit. Kaapit skaalautuvat saumattomasti niin keittiöihin kuin suurtuotantoon. Euroopan suurimmalta jäähdytyskaappien valmistajalta voitte odottaa vain parasta – kilpailukykyiseen hintaan.

Pakkauskoneet. Edustamme tunnetun japanilaisen pakkauskonevalmistajan tuotteita Virossa. Saatte pitkälle kehitetyt vaakapakkauslinjastot ja lisäksi kokonaisratkaisut vaakoineen ja kuljettimineen yhteistyökumppaneittemme kautta.

Pakkauskoneet ja monipäävaa’at. Tuotevalikoima kattaa kaiken vaakapakkauskoneista pystypakkauskoneisiin sekä monipäävaakoihin. Kokonaisratkaisut kuljettimineen, tulostimineen ja metallinpaljastimineen saman katon alta.

Siivutuskoneet. Siivutuskoneisiin niin pienempään kuin suurempaan tuotantoon. Valikoimissa myös pihvimuotoilijat sekä rasiansyöttökoneet ja jäähilekoneet.

Innovatiiviset, korkealaatuiset ja luotettavat koneet ja laitteet pastörointiin, fermentointiin, jäähdytykseen ja pakastukseen yli 30 vuoden kokemuksella Räätälöidyt- tai vakiotuotteet tarpeiden mukaan Spiraalit pastörointiin, fermentointiin, jäähdytykseen, sekä pakastukseen Tunnelit jäähdytykseen ja pakastukseen Modulaarinen monitasoinen pakastin suurille kapasiteeteille. Pahviin tai muovilaatikoihin pakattujen tuotteiden pakastamiseen. {{ vc_btn: title=Valmistajan+verkkosivut&style=flat&color=danger&i_align=right&i_icon_fontawesome=fa+fa-share-square-o&add_icon=true&link=url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.heinen.biz%252F%7C%7Ctarget%3A%2520_blank%7C }}