Kalusteet

Näytetään tulokset 1–12 / 23

 • Ensiapukaappi

  Vahinkoja sattuu, mutta onneksi ei ensiapukaappiemme valmistuksessa! Ruostumattomasta teräksestä tehdyt luotettavat kaappimme ovat ystäväsi, kun haluat hyvän kodin laastareillesi.

 • Essunaulakko

  Lähditpä sitten lounaalle tai töiden päätteeksi kotiin, on essunaulakkomme innokkaasti valmiina pitämään suojuksestasi huolen. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt naulakkomme valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta voit ripustaa essusi omilla ehdoillasi.

 • Hyllyt

  Halusitpa sitten yhden hyllylevyn seinälle, taikka kokonaisen kaappihyllyn, meiltä löytyy sopiva ratkaisu! Hyllymme valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tarpeidesi mukaan, jotta voit säilyttää tavaroita omilla ehdoillasi.

 • Jakkarat ja penkit

  Jokaisen täytyy istua joskus alas. Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut jakkaramme ja penkkimme antavat paljon kaivatun tason lattian ja takaliston väliin. Tuotteet valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta saat juuri sen istumiskokemuksen, jonka haluat!

 • Kaapit

  Meiltä löydät suuremman valikoiman kaappeja kuin suositulta kuntosalilta, sillä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaappimme voidaan tehdä juuri sinun tiloihisi sopiviksi. Halusitpa sitten säilyttää vaatteita taikka siivoustarvikkeita, niin löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

 • Käsienpesupisteet

  Koko käsienpesuprosessi yhdessä paketissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut käsienpesupisteemme auttavat pitämään pöpöt poissa valmistusprosessista ja ne toteutetaan juuri sinulle sopivalla tavalla!

 • Käsipyyheannostelijat

  Voit toki palkata jonkun käsipyyhkeitä ojentamaan, mutta käsipyyheannostelijamme tekee saman työn halvemmalla ja väsymättä! Ruostumattomasta teräksestä tehdyt annostelijamme valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta voit olla oman pyyheannostelusi mestari.

 • Kenkätelineet

  Laatutietoisen kengänripustajan unelmatuote! Ruostumattomasta teräksestä tehdyt kenkätelineemme valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta voit ripustaa kenkäsi omilla ehdoillasi.

 • Leikkuupöydät ja perkuupöydät

  Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut leikkuu- ja perkuupöydät joka lähtöön. Saatavilla myös muovilevyillä päällystettynä. Pöydät tehdään tilauksen mukaisesti, jotta saat juuri sellaisen, joka sopii sinun käyttötarkoitukseesi!

 • Letkutelineet

  Ruostumattomasta teräksestä tehdyt letkutelineemme valmistetaan juuri sinun letkullesi sopivaksi, jotta saat sen kouraan ja pois rullalta mahdollisimman tehokkaasti, kun sitä tarvitaan.

 • Lipastot

  Kiiltävien lipastojemme tähden ei ole raahattu puita ulos sademetsistä ja ne ovat vielä hygieenisiäkin! Lipastot valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja niitä on joka lähtöön, joten saat meiltä varmasti haluamasi mallin.

 • Mollavaunuhyllyköt

  Kun huomaat mollien vievän laitoksessasi paljon lattiatilaa, mutta kattoon on vielä matkaa, haluat mollavaunuhyllykön! Hyllykön avulla vapautat arvokasta työtilaa ja pidät samalla mollat siistissä järjestyksessä.