Hygienia

Näytetään kaikki 7 tulosta

 • Desinfiointiallas kengille

  Desinfiointialtaamme on helppo keino päivittää laitoksesi hygieniatasoa. Saatavilla on monta eri kokoa tarpeen mukaan.

 • Essupesuri

  Essua harvemmin puetaan siistejä töitä varten. Täten töiden jälkeen essun puhdistaminen on tärkeä operaatio, jottei suojus ala näyttää nykytaiteelta! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesurimme tekevät puhdistamisesta helppoa ja tehokasta.

 • Hygienia-asemat

  Käsien ja kenkien puhdistus yhdessä paketissa! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hygienia-asemamme ovat korkealaatuisia ja helppoja asentaa.

 • Kenkäkuivurit ja saapaskuivurit

  Kosteat jalkineet ovat oiva itämispaikka vieraille, joita laitoksesi tuskin haluaa. Onneksi meiltä saat tarpeisiisi soveltuvat kenkä- ja saapaskuivurit, joiden avulla jalkineet saadaan miellyttävän kuiviksi. Kuivurit valmistetaan ruostumattomasta teräksestä ja niiden käyttöikä on pitkä.

 • Kenkäpesurit

  Kengät kovatasoisessa tuotantolaitoksessa ovat kuin ilma luonnossa – puhtaus kuuluu perusoletuksiin. Valikoimassamme on runsas kattaus eri kenkäpesureita, joten löydämme varmasti myös sinulle sopivan mallin. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt pesurit kestävät pitkään ja harjasten vaihto on helppoa.

 • Kulkuportit ja Hygieniaportit

  Koska ovimiehen palkkaaminen käsienpesupisteille ei ole kovin käytännöllistä, voit sen sijaan hankkia meiltä kulku- tai hygieniaportin! Malleja on moneen lähtöön ja voit valita mm. kenkäpesun, desinfioinnin ja kuivauksen käsienpesun lisäksi.

 • Sterilisaattorit

  Puhtaat työkalut ovat tunnetusti niitä tuotantolaitoksen elementtejä, joista ei sovi tinkiä. Meidän kanssamme tämä ei ole ongelma, sillä sterilisaattorimme omaavat kovan hinta-laatu -suhteen ja saat niillä puhtaaksi niin veitset, sahat, kuin kirveetkin.