Lorenzo Barroso

Lorenzo Barroso on klipsikoneiden, klipsien ja lenkkien kokenut konkari. Yhtiöllä on toimittu klipsareiden parissa vuodesta 1958 ja matkan varrella kertynyt kokemus näkyy tuotteiden laadussa. Ikä ei kuitenkaan polvissa paina kun pitää innovoida, joten Barrosolla ollaan jatkuvasti keksimässä uutta ja kehittämässä toimintaa, tarttuen hyviin ideoihin kuin klipsi muovikuoreen. Yhtiön filosofia voidaan tiivistää mantraan ”Palvelu, laatu, kilpailukyky ja tehokkuus.”.Oli käytössäsi mikä hyvänsä klipsikone, löytyy Barrosolta siihen sopiva klipsi tai lenkki. Ja jos tarvitset uuden klipsarin vanhan tilalle, niin onnittelut, olet oikeassa paikassa! Tutustu Barroson tarjontaan tai ota meihin yhteyttä, niin selvitämme parhaan ratkaisun tarkoitukseesi. Lisää tietoa Barrososta löydät osoitteessa https://www.lorenzobarroso.com/en .

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Klipsikone

  Barroson valikoimasta löytyy korkealaatuisia klipsikoneita useille eri kuorille (muovi-, kuitu-, kollageeni ym.) sekä esimerkiksi pusseille ja verkoille. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt klipsikoneet on suunniteltu kestämään, johtaen alhaiseen huoltotarpeeseen. Valikoimassa on kaikkea käsikäyttöisistä malleista automaattisiin.

  Videoita laitteista

  https://youtu.be/bWU6n37tFZg

  https://youtu.be/VVU2oOlL7Zo

  https://youtu.be/eXFdjyY6YM4

  https://youtu.be/CMTHPCt9FUI

   

 • Klipsit

  Laaja valikoima Barroson klipsejä – yli 800 erilaista tyyppiä ja formaattia.

  Alumiiniset klipsit sopivat lähes jokaiseen markkinoilla olevaan koneeseen ja niitä voidaan käyttää suolten, pussien, verkkojen sekä muiden pakkausmateriaalien klipsaamiseen.

  Klipsit ovat CE-hyväksyttyjä ja edullisia.

 • Lenkit

  Laaja valikoima Barroson lenkkejä eri mallisina ja värisinä.

  Lenkit sopivat lähes jokaiseen markkinoilla olevaan koneeseen ja niitä voidaan käyttää suoliin, pusseihin, verkkoihin sekä muihin pakkausmateriaaleihin.

  Lenkit ovat CE-hyväksyttyjä ja edullisia.

 • Voiteluaineet

  Barroson voiteluaineet täyttävät korkeat EU standardit, joita elintarviketeollisuudessa sovelletaan. Ne pitävät laitteet paremmassa toimintakunnossa, vähentäen huollon tarvetta ja johtaen täten säästöihin.