Brökelmann

Ruostumatonta terästä rautaisella ammattitaidolla

Brokelmann sp. z o.o. on yksi Euroopan suurimmista ruostumattoman teräksen ja alumiinin työstäjistä ja suurin mollavaunujen valmistaja. Tuotevalikoimasta löytyvät niin hygieniaportit kuin kalusteetkin, ja jos jotain haluamaasi ei listalta löydy, se voidaan suunnitella ja valmistaa toiveittesi mukaan.

Brökelmann groupin historia ulottuu vuoteen 1826, kun saksalainen Friedrich Wilhelm Brökelmann aloitti liiketoimintansa. Vuonna 1995 päätettiin osa toiminnasta siirtää Puolaan, missä yhtiön tuotantoa tehdään vuosien varrella kertyneellä ammattitaidolla.

Tutustu Brökelmannin tuotteisiin tai lataa sähköinen katalogi!

Lisää tietoa yhtiöstä löydät osoitteessa http://www.brokelmann.pl/ .

Näytetään tulokset 1–12 / 43

 • Altaat

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaamme ovat yksi suosituimmista tuotteistamme. Monet tyytyväiset asiakkaat ovat saaneet huomata niiden korkean laadun ja kestävyyden. Saatavilla niin pyörällisinä, pinottavina, kuin myös mittatilaustyönä tehtyinä.

 • Desinfiointiallas kengille

  Desinfiointialtaamme on helppo keino päivittää laitoksesi hygieniatasoa. Saatavilla on monta eri kokoa tarpeen mukaan.

 • Ensiapukaappi

  Vahinkoja sattuu, mutta onneksi ei ensiapukaappiemme valmistuksessa! Ruostumattomasta teräksestä tehdyt luotettavat kaappimme ovat ystäväsi, kun haluat hyvän kodin laastareillesi.

 • Essunaulakko

  Lähditpä sitten lounaalle tai töiden päätteeksi kotiin, on essunaulakkomme innokkaasti valmiina pitämään suojuksestasi huolen. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt naulakkomme valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta voit ripustaa essusi omilla ehdoillasi.

 • Essupesuri

  Essua harvemmin puetaan siistejä töitä varten. Täten töiden jälkeen essun puhdistaminen on tärkeä operaatio, jottei suojus ala näyttää nykytaiteelta! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut pesurimme tekevät puhdistamisesta helppoa ja tehokasta.

 • GN-vaunut

  Meiltä saat GN-vaunut jokaiselle vuokakoolle! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaunumme tekevät vuokien kuljettamisesta helppoa ja tehokasta.

 • H-vaunut savustus- ja keittokaappeihin

  Ruostumattomasta teräksestä valmistetut H-vaunumme valmistetaan teräksenlujalla ammattitaidolla ja ne kestävät kovaakin kulutusta.

 • Hygienia-asemat

  Käsien ja kenkien puhdistus yhdessä paketissa! Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hygienia-asemamme ovat korkealaatuisia ja helppoja asentaa.

 • Hyllyt

  Halusitpa sitten yhden hyllylevyn seinälle, taikka kokonaisen kaappihyllyn, meiltä löytyy sopiva ratkaisu! Hyllymme valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tarpeidesi mukaan, jotta voit säilyttää tavaroita omilla ehdoillasi.

 • Jakkarat ja penkit

  Jokaisen täytyy istua joskus alas. Laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut jakkaramme ja penkkimme antavat paljon kaivatun tason lattian ja takaliston väliin. Tuotteet valmistetaan tilauksen mukaisesti, jotta saat juuri sen istumiskokemuksen, jonka haluat!

 • Kaapit

  Meiltä löydät suuremman valikoiman kaappeja kuin suositulta kuntosalilta, sillä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaappimme voidaan tehdä juuri sinun tiloihisi sopiviksi. Halusitpa sitten säilyttää vaatteita taikka siivoustarvikkeita, niin löydämme sinulle sopivan ratkaisun.

 • Käsienpesupisteet

  Koko käsienpesuprosessi yhdessä paketissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut käsienpesupisteemme auttavat pitämään pöpöt poissa valmistusprosessista ja ne toteutetaan juuri sinulle sopivalla tavalla!