Hoja

Ravintolakeittiön jälkeä teollisessa kokoluokassa



Kun haluat tuotteellesi paistojäljen, joka tuo mieleen ammattikokin valurautapannun äärellä, mutta et halua tinkiä tehokkuudesta, haluat HOJAn. Vuonna 1982 perustettu saksalaisyhtiö on maailmanluokan toimija, edustaen paisto-osaamisen kärkeä. Olipa tuotteesi mikä hyvänsä, jos haluat paistaa sen, löytyy HOJAlta siihen sopiva ratkaisu. Huippuluokan tiloissa valmistetut linjastot suunnitellaan alan uusimmilla ohjelmistoilla, tuottaen unelmiesi paistolinjan.



Tutustu HOJAn ratkaisuihin tai ota meihin yhteyttä, niin selvitämme juuri sinulle sopivan toteutuksen. Valmistajan verkkosivut osoitteessa https://hoja-food-tec.de/ .

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Paistokaruselli

    HOJAn semiautomaattiset paistokarusellit ovat täydellisiä niin keittiöihin kuin cateringiinkin. Näiden avulla voit kasvattaa sekä tuotantoa että työnteon tehokkuutta, saaden samalla aikaan ravintolatason lopputuloksen. Hyötyihin kuuluu mm.:

    -Mahdollisuus matalan rasvapitoisuuden tai uppopaiston toteuttamiseen (1µm – 5mm öljyä)
    -Vahva paisto tyhjiökypsennettäviä tuotteita varten
    -Grillausjälkien toteuttaminen mahdollista erityispannulla
    -Alhaiset ylläpitokulut – HOJAn kulutusosatakuu:
    -> 0,00€ ensimmäisen 12kk ajan
    -> Myöhemmin vain 1% sijoituksesta/vuosi

    Esittelyvideo puoliautomaattisesta mallista

  • Valurautainen paistolinja

    Haluatko ravintolanomaisen paistojäljen tuotteellesi, mutta teollisessa kokoluokassa?

    HOJAn paistolinjat ovat tällöin ystäväsi. Täysin automatisoidut järjestelmät käyttävät valurautaisia paistotasoja. Muihin hyötyihin kuuluu mm.:
    -Mahdollisuus matalan rasvapitoisuuden tai uppopaiston toteuttamiseen (1µm – 5mm öljyä)
    -Vahva paisto tyhjiökypsennettäviä tuotteita varten
    -Grillausjälkien toteuttaminen mahdollista erityispannulla
    -Alhaiset ylläpitokulut – HOJAn kulutusosatakuu:
    -> 0,00€ ensimmäisen 12kk ajan
    -> Myöhemmin vain 1% sijoituksesta/vuosi

    Esittelyvideo